Дарин Великов: Никога не ми се е случвало такова чудо от контузии


Дарин Великов: Никога не ми се е случвало такова чудо от контузии
18-01-2018 12:30

Черно море Тича отпадна от турнира за Купата на България, след две загуби на 1/4-финалите от Левски Лукойл. След втория мач във Варна, треньорът на домакините Дарин Великов обясни пред BGbasket.com на какво отдава загубата.

 

"Главно загубихме мача от многото технически грешки, които допуснахме. Направихме 25 грешки срещу Левски и от тях сме получили около 20 много лесни точки. Иначе съм много доволен от характера, който показахме. Загубихме още двама играчи в течение на мача - Цецо Острев и Веско Георгиев. Ако бяхме в пълен състав можехме да спечелим този мач. Не мога да се сърдя на момчетата. На този етап страшно много ни липсва плеймейкър. Това беше в основата на загубата.

 

Много съм доволен от Мишо Молдов. От сега нататък, до края на първенството, ще му гласувам доверие. С характера и поведението си, въпреки, че е на 16 години, заслужава да бъде при мъжете. Ще му дам шанс, това е ясно.", заяви Дарин Великов.

 

В следващия кръг от НБЛ на 20 януари (събота) Черно море Тича гостува на Академик Бултекс 99.

 

"В Пловдив ще ни бъде много тежко. В тези два дни преди мача ще имаме реална представа за състава. В дългогодишната ми кариера не ми се е случвало такова чудо от контузии.

 

От началото на първенството отборът на Черно море мина през какво ли не. В първите четири кръга играхме само с юноши, след това с много ротации, но Черно море не се предаде. Аз искам отборът ми да има характер. Такъв, какъвто показа срещу Левски. Пък резултатът в събота и аз не знам какъв ще бъде. ", завърши треньорът на Черно море Тича

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дарин Великов, Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи