Явор Аспарухов: Предложенията на Треньорската комисия трябва да се взимат под внимание


Явор Аспарухов: Предложенията на Треньорската комисия трябва да се взимат под внимание
(сн. lap.bg)
19-01-2018 18:56 | Мария Маринова

Един от членовете на подалата оставка Треньорска комисия Явор Аспарухов смята, че предложенията й трябва да се взимат под внимание. Пред BGbasket.com той сподели, че мотивите за оставката вече са ясни и нямат нужда от коментар, но това е било най-очакваното развитие на ситуацията.

 

„Считам, че най-логичното и нормално е, след като председателят си подава оставка, другите също да бъдат с него. Аз съм солидарен с Любомир Минчев. Той ме е поканил там. След като той си тръгва като председател, не виждам смисъл да оставам. Другите неща вече достатъчно се изговориха“, заяви Аспарухов.

 

Един от доводите на някои от останалите членове на Треньорската комисия за оставката бе, че те са имали дългосрочна стратегия, а сега отново започва да се работи на парче. „Нямам представа как ще се развият нещата и как ще се работи. Реално още няма никакви действия, нито нова Треньорска комисия“, добави той.

 

„Ако има Треньорска комисия, според мен, трябва да се взимат под внимание и нейните предложения. Иначе какъв е смисълът от нея? Нашите предложения за треньори не са одобрени. Доколкото си спомням, само един треньор е избран от предложените от Треньорската комисия“, каза още Явор Аспарухов.

 

Той изрази надежда, че повече няма да се стига до подобни ситуации.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Явор Аспарухов, Треньорска комисия
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи