Прогнозите на Бойко Младенов: Време е Рилски спортист да загуби


Прогнозите на Бойко Младенов: Време е Рилски спортист да загуби
25-01-2018 19:50 | BGbasket.com

Преди 16-ия кръг от НБЛ, отново потърсихме бившия баскетболен национал Бойко Младенов. Пред BGbasket.com той даде своите прогнози за предстоящите сблъсъци.

 

Академик София - Берое


От Берое вече се очаква всичко, но все пак отборът на Жоро Давидов е прекалено млад, за да излъжат опитните състезатели на Любо Минчев. Играчите на Берое трябва да използват този мач, за да могат да се разиграят и да спечелят. Ще направят всичко възможно да измъкнат победата. Смятам, че лошата им серия ще приключи в Правец. Баскетболистите на Академик са доста резултатни, вкарват много, въпреки, че падат. Домакини са и ако пазят добре, разиграят се и мачът тръгне в тяхна полза, е възможно да се случи изненада. Все пак този двубой е много важен за Берое и гостите не биха допуснали загуба. Ако това се случи ще имат наистина много сериозни проблеми. Ако Берое загуби, може да се каже, че това ще бъде абсолютен провал. Толкова много загуби за отбор с добра селекция, не говорят добре. Трябва да спечелят, за да може нещата да си дойдат на мястото.
Фаворит: Берое

 

Рилски спортист - Левски Лукойл


Ще бъде труден мач, но Левски ще победи. Залата ще бъде пълна. Ще бъде голямо надлъгване, но вече е време Рилски спортист да загуби. Домакините ще бъдат изключително мотивирани и е възможно да прегорят. Все пак да не забравяме, че в този отбор нямат толкова много опит в такива големи мачове. Ще искат да играят на 100%, но дали ще им се получи, ще видим.
Фаворит: Левски Лукойл

 

Черно море Тича - Спартак Плевен


Въпреки всички контузии и липси, Черно море Тича е фаворит в този мач. Спартак Плевен няма отговор на високите играчи на домакините. Отборът на Дарин Великов е с доста проблеми от началото на сезона, но въпреки това играе солидно в последните мачове. Напоследък играят и без плеймейкър. Ако Цветослав Острев се завърне в игра ще им бъде доста по-лесно. Но дори и да не играе, ще намерят кой да го змаести, специално в този мач. Не мисля, че изобщо може да се коментира изненада относно крайния резултат. Ще бъде резултатен мач, в който варненци ще победят. Ако тръгне стрелбата от далечно разстояние на Спартак, Черно море ще намери отговор. С високия 220 см център Драган Тубак под коша има как да отговорят. Няма да имат проблеми.
Фаворит: Черно море Тича

 

Балкан - Ямбол


Победа за Балкан. Отборът играе много добре в момента и е в подем. Записа добра серия от успехи. Домакинският мач срещу Ямбол ще бъде поредната победа на тима на Небойша Видич. Няма да има интрига в срещата. Ямбол е с обигран състав, но от началото на сезона в отбора има много проблеми. Имат добри и качествени американци, но не мисля, че ще са достатъчни, за да победят в Ботевград.
Фаворит: Балкан

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, Берое, Балкан, Рилски спортист, Ямбол, Академик София, Левски Лукойл, Черно море Тича, Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи