Отличиха доайени и кметове за принос към баскетбола


Отличиха доайени и кметове за принос към баскетбола
сн. BGBasket.com
30-01-2018 12:43 | BGbasket.com

Президентът на БФ Баскетбол Георги Глушков награди заслужили ветерани и личности, свързани с развитието на баскетбола у нас по време на церемонията "Баскетболна вечер".

 

Доайените на родния баскетбол и доскорошни ръководители на Етичната и Дисциплинарната комисия към БФБ Иван Евстатиев, Васил Пелтеков и Тодор Добрев бяха сред отличените.

 

"За 41 години трудова дейност като служител на федерацията за първи път получавам такова признание, уважение и внимание за работата си в комисията. Благодаря от името на Васил и Тодор, че не забравяте нас, ветераните, които много години сме били предани и всеотдайни на баскетбола," заяви Евстатиев.

 

Почетени за юбилеите си през 2017 година бяха изявените баскетболистки от миналото Диана Дилова–Брайнова и Петкана Макавеева, както и бившият председател на Спартак МВР Борис Арсов

 

Плакети в израз на признателност за подкрепата и приноса им към развитието на играта получиха кмета на град Видин инж. Огнян Ценков, заместник кметът на града и бивш баскетболист в школата на града Венци Пасков и ректорът на Икономическия университет, град Варна, проф. д-р Пламен Илиев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи