Тодор Стойков: Нещата трябва да се променят


Тодор Стойков: Нещата трябва да се променят
(Снимка: LAP.bg)
03-02-2018 21:56 | BGbasket.com

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков очаквано демонстрира разочарованието си след втората загуба, при това разгромна, в рамките на седмица за тима.

 

"Не се получи, защото нашият отбор игра изключително слабо и заслужено противникът победи," заяви Стойков след поражението от Балкан. "Балкан  игра правилно, нашият отбор според мен играе изключително слабо. Не ми харесва, че втори мач тази седмица нашият отбор не играе както трябва. Това ми говори, че някои не заслужават да бъдат в този отбор. Трябва да търсим варианти, за да гони отборът поставените задачи."

 

"Ще седнем, ще видим старши треньорът и щабът какво ще кажат. Ще видим какво ще направим. Нещата трябва да се променят. Играчи, които имат претенции, не се показват, когато трябва. А когато дойде лято и трябва да се преговаря, претенциите им са големи. Ще се наложи може би да се правят и промени, защото трябва да си постигнем целите," допълни босът на "сините".

 

Той коментира и предстоящите два мача за Купата отново с Балкан, от полуфиналите на турнира: "Ако играем по този начин, няма как да стигнем финал. Трябва да се работи много здраво. Нищо даром няма. Балкан ни надигра по всички показатели. Срещу тях играха играчи, които дори вие не им знаете имената. Това е обидното. Хубавото бе, че имаше атмосфера, залата бе пълна, надявам се и Универсиада да е пълна до краен предел за Купата на 14 февруари."

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини