Асен Николов: Знаехме, че трябва да сме на 100%, защото Спартак прави чудеса у дома


Асен Николов: Знаехме, че трябва да сме на 100%, защото Спартак прави чудеса у дома
04-02-2018 10:37 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов призна, че е очаквал труден мач в Плевен, където пловдивчани наистина не се справиха лесно със съпротивата на Спартак.

 

"По принцип в Плевен винаги се играе трудно. Такива бяха и разговорите ни през последните два дни. Знаехме, че трябва да се раздадем на 100%, защото тези момчета от Спартак се раздават на максимум и с подкрепата на вярната си публика са способни на чудеса," коментира Николов.

 

"Спортно-технически ни затрудниха в играта един на един и на пикенрола в нападение. Ние по принцип имаме реакция на това нещо, но когато сме концентрирани," допълни наставникът.

 

Мартин Дурчев също коментира след срещата: "Повечето от нас знаят как се играе в тази зала, в Плевен. Говорихме си, че ни чака труден мач, но когато той започна явно не бяхме достатъчно подготвени за тяхната бърза игра. Поздравявам Спартак, но смятам, че след полувремето, треньора затегна редиците в нашия отбор и направихме нужните корекции, за да спечелим, макар и трудно."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи