Само двама със сигурно място в Левски Лукойл


Само двама със сигурно място в Левски Лукойл
(Снимка: LAP.bg)
04-02-2018 09:26 | БНТ

Единствените играчи, чието място в Левски Лукойл е сигурно, са Кийт Клантън и Станимир Маринов.

 

Това заяви старши треньорът на "сините" Константин Папазов след двубоя срещу Балкан и втората поредна тежка загуба за Левски Лукойл в рамките на една седмица.

 

"Статистиката показва 19% срещу 60% от тройката, но и показва, че трябва да има промени, нищо друго не показва този лист.
Дали сме срок до 17 февруари, но има прекалено голям риск. Балкан е на гребена на емоцията. Очевидни грешки, неистови усилия и самочувствие от свалянето на разлика от 21 до 9. С изключение на Кийт Клантън мога да преглътна само, че двама души са били много болни. Станимир Маринов игра много слабо, но той от 10 дни е на антибиотици, на системи. Изключително силни единици има в отбора на Балкан," заяви Папазов. "При всички случаи, след като сме се върнали в мача, трябва да контролираме. Нямаме право да губим второто полувреме. Мога да бъда доволен само от втората част."

 

"Трябва да мислим. Ясно е, че втора загуба с 20 точки поред... Но днес изглеждахме по коренно различен начин," отбеляза той за двете огромни поражения.


"Трябва да благодарим и да се извиним на феновете. Те дойдоха след тежка загуба и бяха част от агресията, която ни помогна да се върнем в мача," допълни Тити.


Запитан за това дали има сигурни играчи, които остават в отбора и след 17 февруари, Папазов заяви: "Кийт Клантън и Станимир Маринов. Не е изключено и аз да бъда сменен. Този отбор, в този му вид не показва добра игра. Ние трябва да търсим решения. Всеки останал трябва да си извоюва мястото. Когато правихме тази селекция, водещ бе моралът. Причината не е в мотивацията, вероятно е в класата. Нещо когато не се случва, трябва да търсим решения. Имаме време до 14-ти, когато играем срещу отбора на Балкан, който лети, за Купата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи