Прогнозите на Бойко Младенов: Давам преднина за Балкан в дербито на върха


Прогнозите на Бойко Младенов: Давам преднина за Балкан в дербито на върха
(сн. lap.bg)
09-02-2018 14:30 | BGbasket.com

Преди 18-ия кръг от мъжкото баскетболно първенство отново се доверихме на бившия национал Бойко Младенов. Специално за BGbasket.com той направи своите прогнози за предстоящите баскетболни сблъсъци.

 

Академик София - Левски Лукойл
Ще бъде мач, в който състезателите ще се обиграват. Левски е фаворит. Този двубой ще бъде интересен, дори сантиментален за някои състезатели, но със сигурност няма да има интрига относно крайния резултат. Ще има висока резултатност, тъй като и двата отбора вкарват доста. Най-вероятно ще бъде лесна победа за Левски.
Фаворит: Левски Лукойл

 

Балкан - Рилски спортист
Ако Балкан успее да запази добрата си игра от мача си с Левски, ще спечели. И двата отбора са доста постоянни напоследък. Домакинсвото е много важен фактор в Ботевград. Специално срещу Рилецо, залата ще бъде пълна. И двата отбора заемат челни места в шампионата, затова ще бъде много интересно. Давам преднина за Балкан в дербито на върха. Ще бъде голямо тактическо надлъгване.
Фаворит: Балкан

 

Черно море Тича - Ямбол
Всички очакваме завръщането на Ники Върбанов от доста време. Той обаче не е играл дълго и не мисля, че ще допринесе чак толкова много, за да може Ямбол да победи. За мен фаворит е Черно море Тича. Отборът е домакин, на всичко отгоре това е последен мач за Драган Тубак. Сигурно ще бъде емоциално за него и ще се напъне да играе. Връщането на Цветослав Острев също е много важно. Ще бъде интересен двубой за гледане, но предполагам, че домакините ще спечелят. Ако тръгне играта на Ямбол от тройката и на бърза атака, има вероятност да се стигне до изненада. Двата отбора са много близки като ниво и е трудно да се даде точна прогноза за този мач.
Фаворит: Черно море Тича

 

Академик Бултекс 99 - Берое
Фаворит е Академик Бултекс. Не само заради домакинството, а и заради постоянната игра, която демонстрира отбора. Ако отборът на Асен Николов е в пълен състав срещу Берое, няма да има проблеми. Би било изненада, ако Берое спечели като гост. Не мисля, че тимът на Любомир Минчев е във форма, за да се противопостави на този съперник.
Фаворит: Академик Бултекс 99

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, Черно море Тича, Ямбол, Академик София, Левски Лукойл, Берое, Академик Бултекс 99, Балкан, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи