Тити Папазов: Проектът Академик е най-доброто за българския баскетбол


Тити Папазов: Проектът Академик е най-доброто за българския баскетбол
(сн. lap.bg)
10-02-2018 10:15 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе доволен от успехa срещу Академик в среща от мъжкото първенство. Той похвали баскетболистите на съперника за израстването, което се наблюдава при тях, и заяви, че проектът Академик е най-доброто нещо за българския баскетбол.

 

"Радвам се, че стана добър мач. Радвам се най-вече на добрата игра на младите момчета от Академик, които срещу нас показаха, че за този един месец, откакто са заедно, са възмъжали и са натрупали самочувствие, от което имаха нужда. Поведохме с 16-0, но това не ги стресна, не ги уплаши, показаха сърце и се върнаха в мача, съвзеха се, а това наистина значи много. Значи, че сред тях вече няма такива, които да се притесняват и да се надиграват с батковците. След този двубой съм още по-убеден, че проектът Академик е най-доброто, което можеше да се случи на българския баскетбол", коментира Папазов.

 

"За нас мога да кажа, че бяхме си поставили определени изисквания, които изпълнихме. Безспорно съпротивата на Балкан, която можем да очакваме, че ще срещнем в първия полуфинал за Купата в сряда, ще бъде в пъти по-силна от тази, която ни оказаха младоците от Академик, но това, което мога да гарантирам е, че в нашия отбор няма нито един безотговорен човек. Работя с изключително отговорни хора, които осъзнават голямата тежест на фланелката, която носят и това, че имат да защитават не просто голямото име на марката Левски, но и голямото име на компанията на Лукойл", допълни той.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини