Александър Груев: Можем да постигнем много


Александър Груев: Можем да постигнем много
11-02-2018 12:21 | BGbasket.com

Новото попълнение на Академик Бултекс 99 Александър Груев направи дебюта си за пловдивския тим при победата срещу Берое. Той сподели, че амбициите му са големи и отборът може да постигне много през този сезон. Ето какво каза още баскетболистът след двубоя:

 

Сами си направихме мача лесен с агресивната ни защита. Оттам дойде слабият им процент в стрелбата и контраатаките ни, от които спечелихме лесни точки. Движихме топката през цялото време, а когато играем така, отборът ни е доста труден за пазене, тъй като опасността идва отвсякъде.

 

Тук се чувствам супер, атмосферата е идеална, имаме много хубав отбор, който може да постигне много, публиката е жестока. Имахме разговори с ръководството още преди сезона, но тогава избрах да продължа кариерата си в чужбина. Отборът ми изпадна във финансова криза, прибрах се и поддържах форма с Атлетик. След напускането на Шакир Смит Асен Николов ми се обади и бързо се разбрахме. Амбициите ми са големи. Най-важното е да сме здрави, да работим упорито, трябва ни и малко късмет и можем да постигнем много.“

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: НБЛ - мъже, Академик Бултекс 99, Александър Груев
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини