Чавдар Троян удари Берое -2 и излезе пред него


Чавдар Троян удари Берое -2 и излезе пред него
11-02-2018 18:31 | BGbasket.com

Чавдар Троян победи втория отбор на Берое като домакин с 95-80 в мач от четвъртия кръг на първата шестица в мъжката А група. По този начин троянци изпревариха днешния и съперник в класирането с по 2 победи и загуби и ще делят трето място след този кръг, а старозагорци са пети с 1-3. В следващия кръг Чавдар гостува на ИУ Варна, а Берое – на БУБА баскетбол.

 

Домакините имаха минимален аванс през повечето време от първата част, но в края й Берое успя да изравни за 25-25. В началото на втората десетка гостите поведоха, но до почивката Чавдар успя да си върне водачеството за 49-46. Троянци бяха по-силни след подновяването на играта и на моменти през третия период се откъснаха с 15 напред, а след него водеха с 11 точки. Те запазиха комфортен аванс до края на мача и взеха победата.

 

Петимата титуляри на победителите завършиха с двуцифрен актив, като 24 точки и 9 борби записа Филип Каменов, 20 плюс 9 и 5 асистенции добави Любомир Лилов, а 16 точки, 10 борби и 8 асистенции регистрира Ценко Наков.

 

За Берое Евгени Василев завърши с 25 точки и 9 борби, 19 и 17 записа Мартин Раднев, а 18 точки и 8 борби добави Николай Титков.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЧАВДАР ТРОЯН - БЕРОЕ -2

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА - МЪЖЕ, ПЪРВА ШЕСТИЦА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ, ПЪРВА ШЕСТИЦА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Чавдар Троян, Берое -2, А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи