Ради Минчев: Ще напълним залата за финала


Ради Минчев: Ще напълним залата за финала
22-02-2018 10:00 | Мария Маринова

Кметът на Перущица Ради Минчев благодари за оказаната чест градът да бъде домакин на финала в турнира за Купата на България при жените. Пред BGbasket.com той сподели, че очаква залата да бъде пълна и да стане баскетболен празник.

 

„Беше ни оказана тази чест. Готови сме да направим този финал. Залата отговаря на всякакви условия, така че мисля, че ще стане празник за нашия град. За първи път се случва такова събитие. Залата функционира от две години. Мисля, че сме готови да го направим. Перущица е баскетболен град. Баскетболът е част от живота на града, така че чакаме с нетърпение събитието. В Перущица имаме легенди като Кръстина Гьошева, Никола Янкулов и много други“, заяви Минчев.

 

Той коментира и нивото на женския баскетбол в момента. „За съжаление, нивото е ниско. Очаква се двата най-изявени отбора да играят финал - Берое Стара Загора и Монтана 2003. Надявам се да стане един стойностен мач и празник за баскетбола, за феновете и за всички, които обичат играта.“

 

Ради Минчев призова хората да отидат на финала, както и да разгледат града. „Гарантирам, че ще напълним залата. Нека хората заповядат в Перущица. Има какво да видят, не само залата. Градът е с богато културно-историческо наследство, ще им бъде интересно“, завърши той.

 

Финалът за Купата при жените ще се проведе на 18 март.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - жени, Ради Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи