Тежка контузия за Боби Младенов


Тежка контузия за Боби Младенов
03-03-2018 15:05 | btv.bg | BGbasket.com

Един от най-големите родни таланти - Борислав Младенов няма да играе повече този сезон, а ще пропусне и Европейското първенство за юноши до 18 години през лятото.

 

Това стана ясно, след като баща му - легендата Георги Младенов - разкри, че 17-годишният Борислав е с тежка контузия. Той дебютира този сезон за мъжкия тим на Римини в Италия, но травмата го в края на миналата година в България.

 

Боби е със скъсана предна кръстна връзка, а на операция ще се подложи през юни или юли по съвет на специалистите. Това със сигурност го вади не само от двубоите на Римини тази година, но и от възможността да играе за националния тим в своята възраст във върховия си набор.

 

"По бащинство съм по неприятно стечение на обстоятелствата. Синът ми, който от 4 години е в Италия, се върна с контузия и се занимавам с него. Той пък се занимава със себе си, много внимание не ми обръща. Още не е започнал да се възстановява, защото не е направил нужната операция, тъй като доцент Георгиев каза, че все още расте. Травмата му е скъсана предна кръстна връзка. Трябва да мине и през това. Той осъзнава какво се случва и ми каза, че ще се върне два пъти по-силен", каза Георги Младенов пред btv.

 

Той е убеден, че Борислав е дори по-добър от него и ще надмине успехите му. Мечтата му е ясна - най-силното баскетболно първенство - НБА.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи