Георги Давидов: Момчетата трябва да извървят дълъг път


Георги Давидов: Момчетата трябва да извървят дълъг път
(сн. lap.bg)
16-03-2018 20:56 | Мария Маринова

Старши треньорът на Академик Георги Давидов отдаде заслуженото на Балкан за победата срещу неговия отбор и показаното в двубоя. Наставникът сподели, че пред момчетата му още има дълъг път, но изрази надежда, че в следващия мач те ще се представят по-добре. Ето какво каза още Давидов след срещата:

 

„За всеки треньор е трудно да каже нещо след такъв мач. Искам да поздравя отбора на Балкан. Те подходиха с абсолютен респект към нас. Нито за минута не се отпуснаха и играха на върха на силите си. Поздравявам ги за успеха и им благодаря за уважението, което показаха към нашия отбор с тази игра. За мен е важно момчетата за пореден път да разберат колко работа имат да свършат и колко дълъг път трябва да извървят, за да бъдат равностойни на такъв отбор.

 

Спадът накрая се дължи на физиката. Това е основният ни проблем в момента и липсата на стикованост. Имаме две нови момчета в момента – Кръстан Кръстанов и Йордан Минчев, които са нови в отбора. Имат нужда от напасване, затова днес ги оставих малко повече на терена, за да свикнат с отбора. Има много работа да свършим. По едно време не изглеждахме никак добре, но това е поредната стъпка от нашата история. Сигурен съм, че на следващия мач ще бъдем много по-добре“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик, Георги Давидов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи