Димана Макариева: Показахме добър баскетбол, въпреки липсата на чужденки


Димана Макариева: Показахме добър баскетбол, въпреки липсата на чужденки
(сн. БФБ)
18-03-2018 20:39 | BGbasket.com

Капитанът на Монтана 2003 Димана Макариева сподели, че тимът й заслужено е спечелил Купата на България. Тя смята, че двата отбора са показали добър баскетбол, независимо от липсата на чужденки. Ето какво каза още баскетболистката след срещата пред БНТ:

 

„Много се радвам, че след една година пауза връщаме Купата отново в Монтана. Абсолютно всички, както момичетата, така и ръководството, и най-вече г-н Златко Живков, който прави всичко този отбор да го има, го заслужават. Искаме да му я посветим. Като се приберем, ще му я връчим официално. Поздравявам и момичетата на Берое, които се бориха докрай. Представиха се на ниво. При тях има доста млади и талантливи баскетболистки, които според мен са бъдещето на българския баскетбол. Пожелавам им да продължават да работят и да се борят така.

 

Показахме добър баскетбол, въпреки липсата на чужденки. Надявам се това решение да федерацията да доведе към успех за българския баскетбол. Няма да стане тази година, но може би след години ще се покаже резултатът от това.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - жени, Монтана 2003, Димана Макариева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи