Виолина Кочева: Разочарована съм от представянето си


Виолина Кочева: Разочарована съм от представянето си
(сн. LAP.bg)
19-03-2018 14:07 | Мария Маринова

Баскетболистката на Берое Стара Загора Виолина Кочева сподели, че е разочарована от представянето си във финала в турнира за Купата на България, който бе спечелен от Монтана 2003. Тя не бе на познатото ниво и отбеляза само 7 точки. Пред BGbasket.com Кочева заяви, че е трябвало да даде повече от себе си в този мач, за да помогне на своя тим.

 

„Отборът на Монтана изиграха много хубав мач, с много движение на топката, резонни стрелби и атаки. Всички момичета играха много добре и ги поздравявам. Аз съм разочарована от моето представяне. Не играх на ниво и не можах да помогна на отбора, но се радвам за младите момичета, това е безценен опит за тях. Бориха се, стараха се. Не искам аз да коментирам какво ни е липсвало и какво не, но мисля, че аз трябваше да дам повече от себе си, а не играх добре. Надявам се в оставащото време до края на сезона да се сработя по-добре с момичетата и да им помогна да заиграем така, както искат от нас треньорите“, заяви Кочева пред BGbasket.com.

 

Тя не пропусна да благодари на привържениците на Берое Стара Загора, които бяха дошли в залата да гледат мача. „Искам да благодаря на феновете, пътували до Перущица, за да ни подкрепят. Едно огромно благодаря  на тях, а също и на децата от Перущица, които страшно много ни подкрепяха. Бяха страхотни и се надявам да ги радваме с все по-добра игра от сега нататък“.

 

Въпреки поражението, Виолина Кочева е оптимист, че Берое Стара Загора може да вземе реванш от Монтана 2003, ако двата тима се срещнат на финала и в първенството. „Ако играем финален плейоф с Монтана, се надявам да покажем по-добра отборна игра и да ги затрудним максимално. След като един път сме успели да ги победим, мисля че може да вземем реванш. Мач с мач не си прилича“, завърши баскетболистката.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - жени, Берое Стара Загора, Виолина Кочева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи