Без вина, виновни: Децата от Сливен баскет потърпевши от служебна загуба в друг мач


Без вина, виновни: Децата от Сливен баскет потърпевши от служебна загуба в друг мач
сн. sliveninfo.bg
23-03-2018 18:44 | BGbasket.com

Решението на ръководството на Черно море Тича отборът за момчета (14) да не пътува за двубоя си с Доростол през уикенда и да запише служебна загуба, ще повлияе на още един тим от А група за момчета, зона Изток.

 

Оказа се, че голям губещ от служебния резултат ще бъде още един детски отбор - Сливен баскет.

 

На редакционната поща на BGBasket.com получихме писмо от Ангел Ангелов – родител на състезател от сливенския клуб, в което се обяснява как резултатът от двубоя в Силистра има пряко значение и за Сливен баскет и още десетки деца ще усетят последиците от решението на варненци.

 

Той казва, че при провеждане на мача и победа на Черно море в Силистра и при евентуална победа на сливналии срещу Делфин има вероятност домакин на зоните да е Сливен баскет. Ангелов пише още, че от Сливен баскет са се свързали с Черно море и че са предложили да покрият разходите им, но че не са получили положителен отговор.

 

Ето и пълният текст на изпратеното от Ангел Ангелов писмо, без редакция:

"Здравейте !
Казвам се Ангел Ангелов и съм баща на Димитър Ангелов състезател в "Сливен Баскет". Пиша ви защото се чувствам безпомощен и нямам желание труда на нашите деца да отива напразно. В събота 24-03-2018 г. е последния мач на децата от "Черно море" и "Доростол" Силистра. При евентуална победа на децата в Сливен срещу "Делфин" и на "Черно море" в Силистра,  има вероятност домакин на зоните да е"Сливен баскет". Всички от отбора на Сливен и неговите фенове се надяваме това да се случи.
Днес 23-03-2018 г. разбрах,че ръководството на "Черно море" е взело решение да не участва в срещата в Силистра,за да покаже че няма пари да пътува.
Говорихме с треньора на отбора във Варна и той сподели че иска да отиде, но г-н Борис Стоянов не им разрешава ,защото няма пари.
Предложихме им да платим транспорта до Силистра,но трябваше да разрешение от г-н Стоянов. Радомир Стоянов, треньор на Сливен разговаря с него и той отказа да съдейства. Опитах и аз, но г-н Стоянов обясни че има взето решение да се използва момента и от "Черно море" да кажат пред медиите ,че нямат пари да пътуват и затова губят мачове.
Този мач за тях няма никакво значение дали ще го загубят или спечелят,но за Сливен значението го обясних по-горе.

 

Много се надявам това да се промени по някакъв начин, защото некоректното поведение и интриги на някакви "специалисти" пребиват надеждите и труда на нашите деца!"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи