Горан Бошкович: Организацията в Монтана беше извънредна


Горан Бошкович: Организацията в Монтана беше извънредна
(сн. waba-league.com)
25-03-2018 22:31 | Ваня Николова

Треньорите на финалистите в Адриатическата лига Горан Бошкович на Будучност и Дамир Гръгич на Цинкарна Целе, коментираха пред BGbasket.com, както финалната среща в турнира, така и организацията на домакина Монтана.

 

„Заслужено победихме. Водихме много дълго в мача. Цинкарна Целе е труден съперник. Накрая бяха много близо до нас. Щастлив съм. Честитя на моите момичета, поздравявам и останалите отбори“, каза треньорът на шампиона Будучност Горан Бошкович.

 

„Будучност заслужено победи. Ние също имахме своя шанс, но някои ненужни наши реакции доведоха до това накрая да загубим. Нашият отбор е млад. Ще дойде и нашето време. Въпреки загубата, направихме добър сезон“, заяви треньорът на Цинкарна Целе Дамир Гръгич.

 

Двамата бяха впечатлени от организацията в Монтана на Финалната четворка в турнира. „Отлична организация на Монтана. Публика, гостоприемство, всичко беше много добре“, сподели Гръгич.

 

„Искам да изтъкна, че организацията в Монтана беше извънредна. Благодаря за гостоприемството на Стефан Михайлов, на кмета на града Златко Живков и на всички хора, с които се срещахме в хотела, в града, в залата. Ще се радваме да се върнем в Монтана“, бяха думите на Горан Бошкович.

 

Ваня Николова, пратеник на BGbasket.com в Монтана

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Адриатическа лига - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи