Прогнозите на Бойко Младенов: Академик София ще запише първа победа в първенството


Прогнозите на Бойко Младенов: Академик София ще запише първа победа в първенството
30-03-2018 20:30 | BGbasket.com

Преди 22-ия кръг от мъжкото баскетболно първенство отново се доверихме на бившия национал Бойко Младенов. Специално за BGbasket.com той направи своите прогнози за предстоящите сблъсъци.

 

Академик София - Черно море Тича
Баскетболистите на Академик София играят добре напоследък. Набраха самочувствие, вече имат и лидер в лицето на Йордан Минчев. Имам усещането, че сега ще запишат и първата си победа в първенството. За мен няма да е изненада, ако домакините спечелят тази срещата. В Черно море има по-опитни състезатели. Ако играят тяхната игра ще победят, но най-много ще им пречи късият състав. Няма да издържат на темпото на младите състезатели на Жоро Давидов. В залата в Правец се играе трудно и на варненци ще им бъде тежко.
Фаворит: Академик София

 

Спартак Плевен - Рилски спортист
Очаквам мач с голяма резултатност. В Плевен се играе трудно, но пък би трябвало Рилски да притежава по-голяма класа с оглед на скъпата си селекция. Въпреки, че баскетболистите от Самоков допуснаха загуба от Академик Бултекс в собствената си зала, това няма да повлияе на представянето им в този мач. Спартак разполага с фантастични стрелци от тройката. Ако обаче има подценяване от страна на гостите, мачът може да стане доста интересен.
Фаворит: Рилски спортист

 

Балкан - Академик Бултекс 99
Това е дербито на кръга. Ще бъде изключително интересен мач. И тук ще има висока резултатност. Баскетболистите на Академик Бултекс играят доста добре извън своята зала. Да, те ще са уморени заради тежкия мач в Балканската лига, но ще се борят с Балкан. Фаворит в срещата все пак е Балкан. Отборът е домакин, а основният му коз е духа, който притежава. На гостите от Пловдив няма да им е лесно да пречупят съперника си.
Фаворит: Балкан

 

Левски Лукойл - Берое
Играчите на Берое са изключително мотивирани да спечелят този мач. Въпреки двубоите на Левски в Балканската лига, отборът ще бъде свеж, защото разполага с дълга пейка. За сметка на това тимът от Стара Загора се преобрази с привличането на Филип Виденов. Берое намери истински лидер в негово лице. Домакинството е важно за Левски, защото отборът играе с по-голямо самочувствие в собствената си зала.
Фаворит: Левски Лукойл

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Бойко Младенов, Академик София, Черно море Тича, Спартак Плевен, Рилски спортист, Балкан, Академик Бултекс 99, Левски Лукойл, Берое
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини