Людмил Хаджисотиров: Не показахме потенциала си


Людмил Хаджисотиров: Не показахме потенциала си
(сн. LAP.bg)
14-04-2018 21:49 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе разочарован след загубата от Башкими на полуфиналите в Балканската лига. Според него отборът му не е успял да покаже потенциала си. Ето какво още заяви наставникът пред БНТ след срещата:

 

„Всички искахме да спечелим. Началото беше слабо. Първата част завърши 14-24 за тях. След това се върнахме в мача, играхме по-добре и имахме нашите шансове в четвъртата част. Срещу зоновата защита не играехме разумно, прекалено много стреляхме отдалече, не вкарвахме топката вътре. Направихме и доста технически грешки, а и стреляме с нисък процент от тройката – само 20%, което в такъв мач неминуемо води до проблеми. Имаше моменти, в които не бяхме достатъчно концентрирани в защита. Взеха ни борби в нападение, които доведоха до лесни точки. Губихме концентрация.

 

Накрая трябваше да направим една защита. Фаулът на Златин Георгиев срещу Мос бе спорен. Според мен мачът трябва да се реши по друг начин 3 секунди преди края, но вече е станало. Поздравявам отбора на Башкими, бориха се мъжки. Ние не успяхме да покажем това, което имаме като потенциал, но има и такива дни. Това е част от баскетбола.

 

Ще играем за победа срещу Блокотехна и да си браним честта. Всеки мач е важен за нас. Естествено, има разочарование сред играчите, но трябва да се вдигнем за утре. Отборът на Блокотехна е силен и опитен. Имали са и повече почивка, защото играха по-рано, но искам да завършим турнира с достойнство."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи