Лъчезар Диков: Не ни достигна късмет


Лъчезар Диков: Не ни достигна късмет
(сн: BGbasket.com)
15-04-2018 15:20 | Мария Маринова

Старши треньорът на Чавдар Троян Лъчезар Диков бе разочарован след драматичната загуба в мача за третото място в турнира за Купа БФБ срещу Атлетик. Наставникът сподели, че на тима му не е достигнал късмет в края. Ето какво каза още той пред BGbasket.com след мача:

 

„Със сигурност не ни достигна късмет. Ако накрая бяхме взели борбата в защита, нямаше да ни вкарат този кош със сирената, а резултатът беше точка за нас. Мисля обаче, че реално, Атлетик е по-добър отбор. Физически са много по-здрави от нас и с това ни надиграха. Когато имахме преднина от 10 точки, те използваха предимството си под коша.

 

Румен Василев се е контузил вчера преди полуфинала на тренировката с Балкан и не можех да разчитам на него. Любо Лилов по лични причини не взе участие днес. Повечето от момчетата, с които играхме, са от школата. За разлика от вчера, днес се включиха успешно.

 

С изключение на вчерашния мач съм доволен от сезона. Не съм правил илюзии, че можем да станем шампиони или носители на Купата. Идеята ни е тези момчета, които израстват в школата на Троян, да трупат игрови минути. Класирането ни е реално, със сигурност не е провал. Ако бяхме трети, щеше да е успех. Не мисля, че има отбори след нас, които да имат претенции за четвъртото място. Преди турнира още коментирахме, че това е реалното класиране в групата.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа БФБ, Чавдар Троян, Лъчезар Диков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи