Николай Хаджиев: Двете трети места са успех


Николай Хаджиев: Двете трети места са успех
(сн: BGbasket.com)
15-04-2018 15:08 | Мария Маринова

Старши треньорът на Атлетик Николай Хаджиев смята, че двете трети места за отбора му през този сезон са успех. Столичният тим спечели бронз в турнира за Купа БФБ след драматичен мач с Чавдар Троян, а ето какво още сподели наставникът пред BGbasket.com след срещата:

 

„Подходихме малко несериозно и отпуснато, особено в третата част. Направихме доста грешки, след които Троян обърна мача и поведе. Много е трудно да се играе след този наистина много добър полуфинал срещу Икономическия университет. Трудно е за момчетата да се възстановят. Добре е, че спечелихме бронзов медал, но очаквахме да сме на финал.

 

Благодаря на ръководството на клуба, както и на BGbasket.com за това, че през цялата година бяха коректни и отразяваха А група. Това е много добре, защото всички момчета по някакъв начин искат да бъдат оценени и видяни. Радвам се, че взехме третото място.

 

За мен двете трети места за първата ми година като старши треньор на Атлетик са успех. Надявам се следващата година да сме в по-добра кондиция и да имаме по-добре класиране“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Kупа БФБ, Атлетик, Николай Хаджиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи