Людмил Хаджисотиров: Щастлив съм, че завършихме с победа


Людмил Хаджисотиров: Щастлив съм, че завършихме с победа
(сн. LAP.bg)
15-04-2018 18:49 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе доволен, че отборът му успя да се пребори за бронзовия медал в Балканската лига, след като не успя да играе в мача за титлата. Ето какво каза наставникът пред официалния сайт на турнира след двубоя за третото място срещу Блокотехна:

 

„Днес също бяхме в ситуация в края, където трябваше да направим една добра защита, както вчера. Този път успяхме да го направим и отидохме в продължение, в което мисля, че играхме много по-добре. Играхме по-умно, макар че не беше лесно след загубата вчера и очакванията, които имахме. Беше трудно да намерим мотивация за този мач срещу много силен отбор като Блокотехна с добри играчи и треньор. Щастлив съм, че завършихме Финалната четворка с победа.

 

Лошият ни процент стрелба от тройката не се дължи единствено на напрежение. В последните седмици имаме много проблеми с контузии и нямахме възможност да тренираме добре, да бъдем в ритъм и най-доброто възможно състояние. Това несъмнено се отразява на този аспект от играта.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи