За пети път избираме Мис и Мистър BGbasket.com


За пети път избираме Мис и Мистър BGbasket.com
(сн: BGbasket.com)
16-04-2018 18:51 | BGbasket.com

През 2018 г. отново ще избираме носители на титлата Мис и Мистър BGbasket.com. Конкурсът при дамите ще се проведе за пети път, а при представителите на силния пол – за четвърти. Организатор отново е медийната група ЕС МЕДИА АД.

 

Александра Петрова от Берое Стара Загора спечели титлата през 2017 г., а при мъжете победител бе Николай Николов от Берое.


И тази година запазваме регламента с възможност за номинации от страна на нашите читатели на претенденти за короните. До средата на месец май всеки може да предложи красиви представители на баскетбола, като условието е те да  са родени през 2000 г. и по-рано. Номинации се приемат на редакционния имейл на сайта – office@bgbasket.com. Те трябва да съдържат снимка, име, година на раждане, отбор, телефон за връзка.

До края на месец май екип на ЕС МЕДИА АД ще направи и свои номинации, които да включи в конкурса. През юни започват същинските състезания. Номинираните ще преминат през няколко етапа, като постепенно ще отпадат част от красивите спортисти, за да останат във финалната фаза най-красивите. Победителите ще бъдат определени в края на годината. 

 

Междувременно успоредно с нашия конкурс се провеждат вече традиционните Мис и Мистър BGathletic.com и Мис и Мистър BGvolleyball.com, като продължават и конкурсите във водните спортове - Мис и Мистър BGswim.com, които стартираха през миналата година.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мис BGbasket.com, Мистър BGbasket.com
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи