Прогнозите на Бойко Младенов: Ямбол може да удари Балкан


Прогнозите на Бойко Младенов: Ямбол може да удари Балкан
17-04-2018 17:00 | BGbasket.com

Преди 25-ия кръг в мъжкото баскетболно първенство остават много въпросителни. Все още нещата в таблицата не изглеждат подредени, а изненади до края на редовния сезон едва ли ще липсват. Ние, от BGbasket.com отново се доверихме на мнението на бившия национал Бойко Младенов, който направи своите прогнози за предстоящите баскетболни сблъсъци.

 

Черно море Тича - Спартак Плевен
Предвиждам победа за домакините. И двата отбора имаха тежки мачове в последния кръг и са в неизгодна позиция. Мачът е без значение за класирането. Трябва да доиграят сезона и да си обиграят младите играчи. Със сигурност ще се получи резултатна среща. На момчетата на Александър Дяковски ще им бъде много трудно да спечелят като гости във Варна. Спартак играе доста спокойно последните мачове, защото няма какво да губи. Създава трудности на гостуващите отбори в Плевен, но в зала "Христо Борисов" се играе трудно. За сметка на това Черно море ще бъде участник в плейофите. Дарин Великов има някаква идея за отбора, разполага с по-добър състав, който носи по-голяма отговорност. Варненци трябва да подходят по-сериозно към мача и да го спечелят. И те ще подходят.
Фворит: Черно море Тича

 

Академик София - Берое
Академик София вече спечели два мача и се вижда, че младите момчета наистина играят много добре. Ще бъде интересен мач с оглед на това, че са домакини, но пък в момента Берое набира скорост и ще спечели срещата. Гостите разполагат с много добър състав, имат повече опитни баскетболисти. Ще бъде сблъсък между таланта и опита.
Фаворит: Берое

 

Ямбол - Балкан
Ще се получи интересен мач. Играчите на Ямбол показаха невероятни игри напоследък и създадоха доста трудности на силни отбори. Ще се опитат да победят Балкан, който не играе добре. Вижда се, че Христо Захариев наистина им липсва страшно много и в нападение, и в защита. Балкан ще има трудности в зала "Диана", но отборът е в такава позиция, в която трябва да спечели мача, за да си осигури по-добро класиране в редовния сезон. Гостите ще направят всичко възможно, за да излязат победители от сблъсъка и предполагам, че ще успеят. Няма да бъде изненада, ако Ямбол запише успех у дома. Баскетболистите на Иван Чолаков изиграха невероятни мачове. Предполагам, че треньорът на Балкан Небойша Видич е наясно със състава на Ямбол и е подготвен за много тежък мач. Те играят много свободно и силно вкъщи. Вкарват лесни кошове, опасни са от тройката. Има с какво да изненадат съперника си.
Фаворит: Балкан

 

Рилски спортист - Левски Лукойл
Този мач се очакваше да го гледаме в неделя като финал на Балканската лига. Сега обаче ще го гледаме утре. Ще бъде нервен сблъсък. Двата отбора имат какво да показват. Левски спечели титлата в Балканската лига и е в по-изгодна позиция в момента. Рилски има добри мачове, но се получават и спадове в играта на отбора. За сметка на това Левски вече има повече самочувствие и има да си връща за купата. Външните играчи на "сините" вече се представят доста по-добре. Домакинството в случая едва ли ще е фактор, най-много публиката да изнерви допълнително обстановката на терена.
Фаворит: Левски Лукойл

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, Академик София, Берое, Черно море Тича, Спартак Плевен, Ямбол, Балкан, Рилски спортист, Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи