Мартин Хорозов с поредно признание от ФИБА


Мартин Хорозов с поредно признание от ФИБА
(сн. LAP.bg)
19-04-2018 15:10 | basketball.bg

Българският рефер Мартин Хорозов получи поредното признание от ФИБА. Пловдивчанинът бе избран да ръководи срещи на два много силни форума.

 

Топ-съдията на България получи назначение и попадна сред седемте рефери, които ще ръководят срещи по време на Финалната четворка на женската Евролига от 20 до 22 април в Шопрон, Унгария. За най-ценния турнирен трофей при дамите на Стария континент ще спорят домакините от Шопрон, руските Динамо (Курск), Екатерининбург и турският Якин Догу Университесъ.

 

Вчера пък стана ясно, че бившият баскетболист на ЦСКА ще е сред 28-те рефери, които ФИБА избра да ръководят срещите на Световното първенство за момчета до 17 години. Както е известно, София бе кандидат за домакин на този турнир, но от световната централа предпочетоха кандидатурата на Росарио и Санта Фе в Аржентина.

 

Надпреварата ще се проведе между 30 юни и 8 юли. За титлата ще се борят отборите на Аржентина, Австралия, Канада, Хърватия, Доминиканската република, Египет, Франция, Мали, Черна гора, Нова Зеландия, Филипини, Пуерто Рико, Сърбия, Турция и САЩ.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мартин Хорозов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи