Тити Папазов: Няма отбор, който да не е губил


Тити Папазов: Няма отбор, който да не е губил
(сн. LAP.bg)
21-04-2018 21:39 | Мария Маринова

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе разочарован, че отборът му не успя да спечели първото място в редовния сезон още днес. Тимът загуби като гост на Балкан, а ето какво каза наставникът след срещата:

 

„Всичко беше добре подредено до момента, в който Балкан хвана емоцията. Това е голямата заслуга на тази публика. За мен решаващи са последните три минути на втората част. Нямах прекъсвания, защото бях принуден да взема след две безумни наши грешки в нападение. Случва се и на най-големите отбори в света. Две грешки – първо на Божидар, после на Асен, костваха много лесни четири точки. Аз реагирах с второто си прекъсване, след което съперникът излезе с доста хазартна ситуация с Павел Иванов на позиция 4. Когато трябваше да има грамотност, липсваше категорична комуникация с тази сирена. Който е отговорен за това, да си носи кръста. Сигурно ще бъдат сериозно глобени. Добрата страна е, като гледаме видео утре, да видим грешките си за решителната фаза.

 

Днешният мач може да бъде спасен от Самоков във вторник, които ще се борят да пратят Ботевград четвърти, или от Пловдив, които ще искат да станат втори. Ние имаме две опции, при които можем да бъдем първи. Не успяхме да го заслужим сами днес, но двата отбора, които могат да ни помогнат, няма да играят за Левски, а за себе си.

 

Ако трябва да бъдем обективни, може би е логично Балкан да бъде първи в редовния сезон, защото грешката за служебната загуба си е тяхна. Достойно понесоха наказанието в началото. Поведението им впоследствие беше безобразно, така че не знам Господ за какво ще им прости и за какво няма. Това, което кметът прави за този град, е феноменално. Това е град с традиции, още откакто се помня. Имат най-добрата зала в България, трябва да добавим малко култура.

 

Най-бързият ни играч днес беше контузен. Христо Николов има други предимства, но не и скорост, Дарил също. Тази скорост я лимитирахме по-късно на мача в София, когато вкараха 61 точки. Днес бяха под емоция, а и ние направихме грешки, но продължаваме. Нямахме загуба 13 мача подред, това ни е първата загуба за сезона като гост, но няма отбор, който да не е губил“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи