Георги Давидов: Контролирахме мача, но опитът на Ямбол си каза думата


Георги Давидов: Контролирахме мача, но опитът на Ямбол си каза думата
(Снимка: LAP.bg)
22-04-2018 09:00 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов заяви, че е останал доволен от своите баскетболисти, въпреки загубата от Ямбол в труден предпоследен двубой от редовния сезон.

 

"Честитя победата на Ямбол. За нас всеки мач е важен, като игра най-вече. Днес съм много доволен от момчетата, включително и тези, които не играха, защото се държаха отлично, показаха характер, въпреки грешките се бориха до края. Вътрешно имам едно недоволство, защото във втори мач срещу  Ямбол според мен съдиите не си свършиха работата. Не ги обвинявам за загубата, но те днес можеха да бъдат много по-добри," заяви Давидов. "По принцип нямям проблем със съдийството, но във втори мач с Ямбол ние сме ощетени. Но да не местим фокуса."

 

"Аз наистина съм доволен от моите момчета. Днес показаха добро израстване. Контролираха мача, но опитът на Говедаров, на американците, си каза думата," допълни той.

 

"Йордан Минчев имаше няколко грешки, но аз съм много доволен от него, от старанието му, от отношението му, съвсем естествено си дойде той да е лидер. Откакто той е в нашия отбор, нивото се вдигна. Но също така съм доволен и от другите момчета," завърши Давидов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик София
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи