Петър Георгиев: Има много мръсотия в баскетбола


Петър Георгиев: Има много мръсотия в баскетбола
(Снимка: LAP.bg)
25-04-2018 18:22 | BGbasket.com

Рилски спортист беше избран за отбор номер 1 на месец март в анкетата на спортните редакции, а Людмил Хаджисотиров беше награден за треньор номер 1 на месеца.

 

Рилецо спечели Купата на България през март и завърши на първо място в редовния сезон на Балканската лига, след което взе бронзовите медали от надпреварата.

По време на награждаването в Пресклуб България президентът на клуба инж. Петър Георгиев заяви, че ръководството не поставя невъзможно големи цели пред тима.


"Не си поставяме големи цели, а искаме да играем красив баскетбол и евентуално да помагаме за развитието на спорта. Виждам каква мръсотия има в баскетбола - много нечестни неща със съдии. Това не помага на баскетбола. тези неща много ме дразнят и даже е имало моменти, в които искам да се махна от спорта", добави Георгиев.

 

"На финала за Купата на България се изправихме срещу една стена, една организация, но това ни подейства като допинг. Получих много поздравления след победата от хора, които дори не познавам. Ние си гледаме чисто баскетболно нещата", каза още Петър Георгиев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, НБЛ - мъже, Петър Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи