Таня Гатева: Проявихме характер


Таня Гатева: Проявихме характер
(сн. LAP.bg)
27-04-2018 19:59 | BGbasket.com

Старши треньорът на Берое Стара Загора Таня Гатева бе доволна от убедителната победа срещу Монтана 2003 във финалната серия на женското първенство. Тя сподели, че отборът й е показал характер след двете загуби в първите мачове. Ето какво каза още Гатева пред БНТ след срещата:

 

„Много се радвам, че успяхме да покажем добър баскетбол по време на мача. Тренираме усилено, но до този момент не можехме да го покажем срещу Монтана. Може би и те ни подцениха, има го и този момент. Радвам се, че проявихме характер и успяхме да победим. Накрая имахме проблеми и започнахме да допускаме пак лесни грешки, но това, че водехме с голяма разлика, ни спаси. Заслужено победихме.

 

Ще направим всичко възможно и мачът утре да е толкова интересен. В никакъв случай няма да се откажем. Мач с мач не си прилича. Както са ни подценили, утре може и късметът да е на наша страна и пак да се получат нещата. Въпросът е ние да грешим по-малко във важни моменти на мача, да имаме добър процент стрелба и да играем правилен баскетбол."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Берое Стара Загора, Таня Гатева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи