Стефан Михайлов: В отбора липсваше дисциплина


Стефан Михайлов: В отбора липсваше дисциплина
(сн. LAP.bg)
27-04-2018 20:12 | BGbasket.com

Старши треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов бе категоричен, че липсата на дисциплина в отбора е причината за слабата игра и загубата срещу Берое Стара Загора в третия мач от финалната серия. Ето какво каза още той пред БНТ след срещата:

 

„Не виждам фаворит между двата тима. Просто ние успяхме да вземем повече победи и сме по-опитният отбор. Днес момичетата на Берое играха много добре. Ние бяхме трагични в защита. Получихме доста точки, можеше и още. На някои от момичетата настройката им може би беше сякаш днес са дошли на награждаване, а от утре да ходят някъде на почивка и на море. За да завърши сезонът обаче, някои от двата отбора трябва да вземе трета победа. Някои бяха разконцентрирани, за което си има и причини. Те са наши и вътрешни. Имаше много неправилни решения и липса на дисциплина - и вътре на игрището, и извън него. Надявам се утре тези неща да ги няма. Когато има дисциплина, имаме и резултат. Днес в това отношение бяхме много зле.

 

В началото може да имаме претенции да ни бъдат отсъдени фаулове в една или две ситуации. Трябва да се гледа видео внимателно. Христина Иванова, докато разликата не стана 18 точки, я нямаше на игрището. Тя ни е основен реализатор и оттам ни дойдоха проблемите. Целият отбор имаше много слаби изяви в защита до 30-ата минута.“

 

Не за първи път Стефан Михайлов говори за липсата на дисциплина в отбора. След загубения полуфинал от Будучност в Адриатическата лига той дори спомена, че може и да има глоби заради непрофесионални прояви.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Монтана 2003, Стефан Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи