Академик Бултекс 99 с увеличен бюджет за следващия сезон


Академик Бултекс 99 с увеличен бюджет за следващия сезон
(Снимка: LAP.bg)
15-05-2018 11:25 | Арена Баскет, БНТ

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов внесе пояснения около информациите за финансови проблеми в клуба. Той съобщи и новината, че от следващия сезон основният спонсор е обещал по-голям бюджет.

 

"Нямаме никакви финансови проблеми, това тръгна от едно мое изказване, беше взета една много малка сума назаем, за да се изплатят навреме заплатите на играчите. Сумата беше много малка, имаме добра стабилност от нашите спонсори Бултекс 99 и община Пловдив. Веднага щом спонсорите разбраха, реагираха, дори ни настаниха на отлично място в Правец. В нашия клуб никога не сме имали забавяния към играчите, никога не сме завършвали сезона със задължения," заяви Николов.

 

"Ние отдаваме голямо значение на този малък финал. Но имаме естествено мисли за следващия сезон," продължи Николов и каза интересни новини за следващия сезон: "Имахме разговори с основния спонсор, който ни увери, че ще има увеличение на бюджета, говорихме с някои играчи, които ще останат. Бачев, Ваклинов, Михайлов имат договори, Мартин Дурчев и Адриан Секулов са казали, че остават. Следващата ни най-голяма цел е да задържим Димитър Димитров."

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Академик Бултекс 99
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини