Ясикевичус: Направихме хората щастливи


Ясикевичус: Направихме хората щастливи
(Снимка: lrytas.lt)
20-05-2018 21:45 | BGbasket.com

Старши треньорът на Жалгирис Каунас Шарунас Ясикевичус коментира страхотния успех и третото място на литовците в Евролигата.

 

"Фантастични емоции. Усещаме, че сме направили хората щастливи. Наистина е невероятно," заяви той. "Тази победа е важна за феновете и за цяла Литва. Сигурен съм, че и в Лондон, и в Чикаго, и в цял свят, където има литовци, всички са щастливи. Това е отборът на народа."

 

"Преживяли сме много разочарования и върхове. Млад отбор сме, но съм убеден, че днес бяхме по-добри," продължи Ясикевичус. "Наистина имаше притеснение в края на мача, изиграхме кошмарни последни пет минути. Напрежение, лоши решения, сами се вкарахме в проблем. Но пак казвам, по-добрият победи."

 

"Целият сезон премина толкова бързо. В Евролигата всичко тече по-бързо. Имаш мачове непрекъснато. Радвам се, че моите играчи станаха по-добри баскетболисти след този сезон," заяви още легендарният бивш гард.

 

"Клубът ни е перфектно подреден. Трябва да продъллжим да работим. В цяла Европа вече знаят, че Жалгирис е страхотно място, където всичко се прави на ниво. Огромна стъпка напред. За всички нас," завърши Ясикевичус.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи