Обрадович: Детайлите решиха мача, Реал заслужи титлата


Обрадович: Детайлите решиха мача, Реал заслужи титлата
(сн. euroleague.net)
21-05-2018 10:06 | BGbasket.com

Старши-треньорът на Фенербахче Желко Обрадович коментира загубата на отбора си от Реал Мадрид във финалния мач от Евролигата:

 

„Поздравявам Реал Мадрид за победата и титлата. Те имаха труден сезон и много проблеми с контузии. Радвам се, че се възстановиха и бяха готови за игра. Те показаха що за отбор са и заслужено победиха. Също искам да поздравя и моите играчи. Карат ме да съм горд с всичко, което правят през този сезон, особено стигането до финал. Искам да благодаря за огромната подкрепа на хората от Фенррбахче. Където и когато да играем, винаги имаме тяхната подкрепа и те винаги са били част от успехите ни.

 

Малките детайли решиха мача. В защита не играхме по типичния за нас начин. Изпуснахме някои много важни стрелби под коша. Борихме се до края. Надявам се и за играчите това да е позитивен опит и да бъдат подготвени за нов опит за достигане до Финалната четворка догодина.

 

Благодаря на Евролигата, че доведе Финалната четворка в Белград – моят град в моята страна. Мисля, че организацията на турнира беше перфектна. Искам да благодаря на всички, които са били част от организирането на това събитие. Надявам се гостите да са се чувствали добре в Белград.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Желко Обрадович, Фенербахче, Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи