Спечелете билети за България - Исландия по време на финалите


Спечелете билети за България - Исландия по време на финалите
(сн. БФБ)
21-05-2018 13:14 | basketball.bg

Феновете на баскетбола, които гледат на живо в залата мачовете от финалната серия в мъжкото първенство между Левски Лукойл и Балкан, ще имат шанса да спечелят и билет за последното домакинство на България в първата фаза на същинските квалификации за Световното първенство в Китай през 2019 г.

 

Националите приемат Исландия на 29 юни в "Арена Ботевград". Мачът е с начален час 18:00 часа. Билети за важния двубой, успех в който може да осигури участие в следващата фаза на пресявките, могат да бъдат закупени в мрежата на ticketpro.bg.

 

Най-запалените запалянковци обаче могат да се сдобият с пропуск за мача още днес, в зала "Универсиада", където Левски Лукойл ще приеме Балкан в 18:30. На почивката между двете полувремена, щастливци в залата ще могат да участват в игра, а наградите са три билета за 29 юни. Игрите ще се провеждат във всеки мач от финалната серия.

 

Вторият двубой от сблъсъка за златото е на 23 май отново в София. След това серията се мести в Ботевград -  на 26 и (при нужда) на 28 май. Ако се стигне до пети мач, домакин на него ще е Левски Лукойл на 31 май.

 

В кампанията за осигуряване на незабравима атмосфера за мача срещу Исландия вече се включиха четирите най-добри тима при мъжете - Левски Лукойл, Балкан, Рилски спортист и Академик Бултекс 99, които по време на полуфиналите призоваха феновете си да подкрепят българските национали в залата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи