Колко двубоя на Левски Лукойл и Балкан имат съдиите от мач №2?


Колко двубоя на Левски Лукойл и Балкан имат съдиите от мач №2?
(сн. LAP.bg)
22-05-2018 16:27 | BGbasket.com

Съдиите за втория мач от финалната серия в мъжкото първенство между Левски Лукойл и Балкан бяха обявени днес. Както и преди двубой №1, BGbasket.com реши да провери колко мача през сезона на тези отбори са ръководили Венцислав Великов, Ивайло Ресиловски и Милен Цветков. В тази бройка отново не се включва двубоят утре.

 

Главният съдия на срещата Венцислав Великов е свирил по седем мача и на двата отбора. Единственият двубой, в който те са играли един срещу друг и той е бил рефер, е реваншът от полуфиналите за Купата в Ботевград.

 

До момента Ивайло Ресиловски е свирил само пет мача на Балкан, като три от тях са били в плейофите. При Левски Лукойл тенденцията е обратната – седем двубоя в редовния сезон и само един в директните елиминации. Ресиловски през този сезон не е свирил дерби между двата отбора и утре ще направи своя дебют.

 

Милен Цветков е ръководил по шест срещи на Балкан и Левски Лукойл до момента. Той е бил в нарядите на два от мачовете, в които те са играли един срещу друг. В тях балансът е 1-1 победи.

 

МАЧОВЕ, РЪКОВОДЕНИ ОТ ВЕНЦИСЛАВ ВЕЛИКОВ, СЕЗОН 2017-2018

 

МАЧОВЕ, РЪКОВОДЕНИ ОТ ИВАЙЛО РЕСИЛОВСКИ, СЕЗОН 2017-2018

 

МАЧОВЕ, РЪКОВОДЕНИ ОТ МИЛЕН ЦВЕТКОВ, СЕЗОН 2017-2018

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Балкан, Венцислав Великов, Ивайло Ресиловски, Милен Цветков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи