В кухнята с... Велислав Гълъбов (видео+снимки)


В кухнята с... Велислав Гълъбов (видео+снимки)
Снимки: Антоанета Петрова
24-05-2018 13:30

Когато вкараш един спортист в кухнята, не очакваш чудеса. Най-много да свари спагети, да сложи сос от онези готовите от бурканче, да направи яйца на очи или в най-невероятния случай да има търпението да изпече няколко пържоли на скарата. Или като вкараш спортист в кухнята, очакваш просто да набере до болка познатия номер и да поръча любимата храна. Да ама не!

 

Баскетболистът Велислав Гълъбов разби на пух и прах всички клишета и определено отстрами голяма част от колегите си.

 

Покани в дома си екипа на списание "СПРИНТ" и ни изненада приятно с кулинарните си умения. Признавам, знаех, че е добър в тези неща с храната...така де, в кухнята. Един негов съотборник от Черно море Тича го издаде. Историята няма да ви я разказвам, че....не е за разказване. Който трябва я знае. Накратко....бива си го!

 

Посреща ни с усмивката, която си е типична за него. Сложи готварската шапка, престилката и запретна ръкави...образно казано.

 

Уютна кухня, мъничка и ухаеща на домашно приготвена храна. Идилия! За капак на всичко и музикалният фон един такъв кулинарен. По телевизията върви култовата песен "Кекс". Но всичко е точно!

 

207-сантиметровият център започна с менюто по някакъв си негов начин...от основното. Ама то с две жени на главата (б.а. аз и фотографът Тони Петрова), не му беше лесно.

 

Учудващо за мъж, си беше приготвил всичко предварително. Може и от скука да е било, но пък направи добро впечатление. Докато пилешките руладини се изпичаха във фурната , Велислав се зае с десерта. Течният шоколад леко му вгорчи живота, но се справи. Най-после стигна и до модерната салата с ягоди.

 

И като подреди масата Велислав Гълъбов показа, че и мъжете могат да се справят добре в кухнята и то без ГМО, жълт кантарион и.....набухвател!!! Въпреки, че, я по-добре вижте видеото и сами си направете изводите....

 

 

Повече снимки от кулинарния следобед с Велислав Гълъбов, както и неговите рецепти можете да откриете в новия брой на списание "Спринт".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Велислав Гълъбов, Черно море Тича, Спринт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи