Колко двубоя на Балкан и Левски Лукойл имат съдиите от мач №3?


Колко двубоя на Балкан и Левски Лукойл имат съдиите от мач №3?
(сн. LAP.bg)
26-05-2018 15:33 | BGbasket.com

Съдиите за третия мач от финалната серия в мъжкото първенство между Балкан и Левски Лукойл бяха обявени днес. Както и преди предишните двубои, BGbasket.com реши да провери колко мача през сезона на тези отбори са ръководили Владимир Цеков, Ивайло Ресиловски и Николай Цинцарски. В тази бройка отново не се включва двубоят утре.

 

Владимир Цеков има десет наряда за двубои на отбора, воден от Константин Папазов и осем -  на състава на Небойша Видич. Цеков е ръководил един двубой от редовния сезон и един в турнира за Купата между двата тима, както първия мач от финалната серия.

 

До момента Ивайло Ресиловски е свирил шест мача на Балкан, като четири  от тях са били в плейофите. При Левски Лукойл тенденцията е обратната – осем двубоя в редовния сезон и само два в директните елиминации. Единственото дерби между двата отбора, което той е свирил, е вторият мач от финалната серия.

 

Никололай Цинцарски е получил наряди за седем мача на Балкан през сезона и пет на Левски Лукойл. Двубоят утре ще бъде трети за него между тези два отбора. Той свири първия мач от полуфиналите за Купата и срещата в Ботевград от предпоследния кръг на редовния сезон.

 


МАЧОВЕ, РЪКОВОДЕНИ ОТ ВЛАДИМИР ЦЕКОВ, СЕЗОН 2017/2018

 

МАЧОВЕ, РЪКОВОДЕНИ ОТ ИВАЙЛО РЕСИЛОВСКИ, СЕЗОН 2017/2018

 

МАЧОВЕ, РЪКОВОДЕНИ ОТ НИКОЛАЙ ЦИНЦАРСКИ, СЕЗОН 2017/2018

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Левски Лукойл, Владимир Цеков, Ивайло Ресиловски, Николай Цинцарски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи