Христо Захариев: Нищо не е свършило


Христо Захариев: Нищо не е свършило
(сн. LAP.bg)
27-05-2018 21:01 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Христо Захариев пропусна третия мач от финалната серия срещу Левски Лукойл заради наказание. Въпреки загубата на неговия тим, той е уверен, че отборът му все още има шанс за титлата.

 

„Доста ми беше трудно да гледам отстрани, наистина исках да играя в този мач. Мисля, че съвсем незаслужено ме наказаха, без да съм направил нищо. Извъртяха нещата така, че да не мога да играя, но както и да е. За жалост, не показахме много добра игра днес, но нищо не е свършило. Надявам се все пак да можем да ги победим в следващите два мача и да помогна на отбора. Мисля, че в следващия мач ще изглеждаме по съвсем различен начин. Бяхме много пренавити днес и това ни оказа лоша шега. Имахме прекалено голямо желание за победа“, заяви Захариев.

 

„Можем да се справим в следващия мач. Длъжни сме да го направим - най-малкото заради всички тези хора, които ни подкрепят и ни обичат. Ще дадем всичко от себе си, за да изравним серията и да я пратим в пети мач“, добави той.

 

Христо Захариев благодари на феновете, които преди мача направиха специална хореография, за да го подкрепят. „Благодаря им от сърце. Съжалявам, че не можах да играя и че този сезон изпуснах доста мачове поради някои здравословни причини. Надявам се да им оправдая очакванията и другия мач да ги зарадвам. Това е най-уникалната публика в България. Те досега ни подкрепяха и съм сигурен, че няма да ни изоставят и ще бъдат на следващия мач. Надявам се залата отново да е толкова пълна, ако не и повече“, завърши баскетболистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи