Христо Захариев: Много съм разочарован, ще ми e приятно да остана в Балкан


Христо Захариев: Много съм разочарован, ще ми e приятно да остана в Балкан
(сн. LAP.bg)
29-05-2018 23:09 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Христо Захариев бе видимо разочарован, след като неговият тим не успя да спечели титлата в мъжкото първенство. Той обаче призна, че това е един от най-хубавите му сезони и сподели, че би се радвал да остане в отбора и догодина. Ето какво каза Захариев след мача с Левски Лукойл днес:

 

„Малко не ни достигна накрая -  една защита. Имахме две ситуации под коша, които не успяхме да вкараме. Много съм разочарован. Дадохме всичко от себе си, но за съжаление не успяхме да спечелим този мач и да пратим серията в пети решителен.

 

Не бих казал, че ни тежеше отговорността. Всички се раздадохме и искахме да зарадваме тези хора, които бяха дошли да ни подкрепят. Накрая всичко стана толкова бързо, за една секунда. Още не мога да повярвам какво се случи и не мога да осъзная, че сме загубили този мач.

 

Това е един от най-хубавите сезони, които съм имал. Въпреки тази загуба, съм много щастлив, че бях част от този отбор. Не знам все още дали ще остана в Балкан, но със сигурност би ми било много приятно. Още не сме говорили, затова не мога да ви кажа засега. Не съм говорил с никакви агенти или отбори, бях се фокусирал изцяло върху финалната серия.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи