Христо Николов: Получи се страхотна серия


Христо Николов: Получи се страхотна серия
(сн. LAP.bg)
29-05-2018 23:38 | BGbasket.com

Баскетболистът на Левски Лукойл Христо Николов бе доволен от играта на своя отбор и спечелената шампионска титла. Той смята, че се е получила страхотна серия, а неговият отбор е показал характер. Ето какво каза Николов след мача днес:

 

„Според мен се получи една страхотна серия, независимо от инцидентите във втория мач. В третия дойдохме тук и показахме добра игра и си взехме мача. Днес атмосферата също беше страхотна, за което адмирации. Това е част от красотата на баскетбола – пълна зала да подкрепя своя отбор. Радвам се, че накрая нашият отбор победи и завършихме подобаващо с титлата.

 

В нашия отбор имаме много характери. Само в плейофите имахме два мача с подобен сценарий. С Рилски спортист изоставахме с 15 точки, върнахме се и победихме. Никой не се беше притеснил, че в началото резултатът е такъв. Това са 40 минути игра, никой не си беше казал, че сме загубили мача. Радвам се, че показахме характер. Имахме и късмет, защото Балкан имаше два пропуска под коша. От чист опит ви казвам, че в тези моменти се вкарва най-трудно.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл , Христо Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи