Кирил Петров: Финалът за нас е с цената на злато


Кирил Петров: Финалът за нас е с цената на злато
(Снимка: БФБ)
04-06-2018 12:15 | Мария Мицова

Черно море Тича се справи с много труден сезон, за да се поздрави с медали от републиканското първенство за юноши U19. Старши треньорът Кирил Петров и момчетата му преодоляха всичко и излязоха победители в своята битка за оцеляване, макар да отстъпиха на финала. 

 

"Поздравявам момчетата си, много се стараха трудиха се, и това наистина е голям успех за нас. За нас и влизането в четворката бе успех, а финалът за нас е все едно сме шампиони. Мога само да ги поздравя, да продължават да се трудят и дано догодина да са шампиони," заяви Петров след последния двубой от шампионата срещу БУБА.

 

"Играхме на приливи и отливи. Когато играеш по 10-15 оспорвани минути на мач, не се получават вързани мачове с по-слабите противници. След това влязохме в ритъм и станаха хубави мачове," допълни той за финалите.

 

"Каляваме се. Въпреки затрудненията на клуба, малкото мачове, които имахме възможност да изиграем, не се отказваме, продължаваме да тренираме," сподели Кирил Петров за тежката година зад гърба на отбора и цялата школа на Черно море.

 

"Виждам бъдещето в тях. От този отбор за новия сезон поне 4-5 момчета да са в мъжкия отбор и да имат повече игрово време," си пожела накрая младият треньор за своите таланти.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича (19)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи