БФБ организира безплатен транспорт от София до Ботевград за мача на националите


БФБ организира безплатен транспорт от София до Ботевград за мача на националите
(Снимка: БФБ)
15-06-2018 15:20 | BGbasket.com

Два автобуса безплатно ще превозят най-запалените фенове на националния отбор от София до Ботевград за мача България - Исландия.

 

Първите 100 фена, които публикуват на официалната ФЕЙСБУК страница на БФБаскетбол селфи с билет за мача, който ще се играе в "Арена Ботевград" на 29 юни от 18:00 часа, ще получат право да се възползват от акцията, която Българската баскетболна федерация ще реализира.

 

Двете превозни средства с капацитет 50 човека, всеки, ще тръгнат от паркинга на националния стадион "Васил Левски" в София в 16:30. След мача те ще върнат феновете отново на същото място.

 

Междувременно, Ботевград вече е на вълна национален отбор по баскетбол. Градът посреща своите гости и радва своите жители, които се славят с любовта си към баскетбола, с огромни знамена по улиците и на най-посещаваните спортни съоръжения. Те са разположени из целия град и свидетелстват за страстта на общинското ръководство и подкрепата им, а също и съпричастността на баскетболен клуб Балкан към каузата национален отбор.

 

В трети пореден прозорец от квалификациите за Световното първенство в Китай през 2019 "Арена Ботевград" ще бъде дом за националния отбор в битките им за класиране напред за следващата групова фаза.

 

България посреща Исландия в изключително важен мач, битка за място сред първите три тима в нашата група и преминаване в следващата фаза на квалификациите за Световното първенство в Китай през 2019 г. Билетите за мача са с цена 5 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на ticketpro.bg.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи