Везенков: Никой да не се съмнява - добре съм и психически, и физически


Везенков: Никой да не се съмнява - добре съм и психически, и физически
(Снимка: LAP.bg)
21-06-2018 22:50 | BGbasket.com

Александър Везенков записа 20 точки и бе най-резултатен в контролата срещу Тунис, първа от двете, които българския национален тим ще изиграе преди решителната световна квалификация с Исландия.

 

"Чувствам се добре след първата контрола. Нямаме много време, ще се сплотяваме, но на 29 мисля, че ще бъдем готови. Има настроение, момчетата са добре подготвени. Днес не показахме всичко, което тренираме. На 29-и просто трябва да победим," заяви крилото.

 

Той не игра за своя Барселона почти през целия втори полусезон, но категорично подчерта, че се чувства отлично: "Психически и физически съм много добре. Не знам кой се съмнява, кой не. На 29-и ще съм напълно готов."

 

 

Въпросът за бъдещето му обаче отново бе тема: "В момента това не ме интересува. В момента е само националният отбор. След 2-и юли ще видим. Чакам Барселона. Оттам-нататък съм спокоен и съсредоточен върху националния отбор."

 

"Аз винаги вярвам в нашия отбор. Не трябва да съжаляваме за миналото. Няма друг път, няма друга опция, трябва да победим," завърши уверен в успеха над Исландия Везенков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи