13 национали остават в групата за решителните битки


13 национали остават в групата за решителните битки
(Снимка: LAP.bg)
27-06-2018 10:35 | BGbasket.com

Националният отбор за мъже продължава да се готви с група от 13 баскетболисти в Ботевград, а до решителната квалификация срещу Исландия на 29 юни остават последни няколко занимания.

 

Последен със състава, който остава за мачовете с Исландия и Чехия, се раздели Деян Карамфилов. Гардът на Левски Лукойл, заедно с Николай Стоянов и Цветомир Чернокожев, бяха повикани от Любомир Минчев за тренировъчния процес в София, преди присъдиняването на някои от закъснелите за лагера играчи.

 

Първи групата напусна Чернокожев, който вече тренира на пълни обороти с националния отбор за юноши U18, след това и Николай Стоянов се отдаде на заслужена почивка, а Деян Карамфилов остана в столицата, след като останалите 13 плюс треньорския щаб се отправиха към Правец и Ботевград, където е финалната права от подготовката им.

 

Групата е от 13 играчи заедно с Джейсън Уошбърн, за когото Любомир Минчев имаше колебания доколко ще може да помогне на отбора за последните квалификации в този прозорец. Уошбърн обаче остава в състава, след като изглеждаше в добра физическа кондиция и вероятно ще го видим в мачовете с Исландия и Чехия.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи