Станимир Маринов: Ще дадем всичко от себе си срещу Чехия


Станимир Маринов: Ще дадем всичко от себе си срещу Чехия
(сн. LAP.bg)
30-06-2018 09:11 | Мария Маринова

Станимир Маринов бе доволен след драматичната победа срещу Исландия в Ботевград. Националът сподели, че отборът е показал характер и обеща той и съотборниците му да дадат всичко от себе си, за да спечелят и гостуването на Чехия. Ето какво каза той след срещата:

 

„Победата беше много важна за евентуалното класиране за следващия етап. Нещата сега хем зависят от нас, хем от Финландия. Видяхте колко трудно ни беше. Явно имаше напрежение, усети се в началото на мача. Важното е, че останахме в мача, макар и когато ни поведоха с 8 точки. Запазихме самообладание. Тази концентрация, която бяхме загубили, си я върнахме и спечелихме мача.

 

През първото полувреме бяхме 9/14 от тройката, нормално е през второто да не върви толкова стрелбата от далечно разстояние. Лично за себе си го отдавам на умората, която започна да си оказва думата след дългите сезони на всички момчета. Започнахме да играем по-бавно, но важното е, че накрая, когато трябваше, не правихме глупости и грешки.

 

Има много контузени. Дий Бост не успя да дойде. Джейсън не беше играл от дълго време, но показахме характер.

 

Ще излезем и ще дадем всичко от себе си срещу Чехия. Засега сме го правили във всеки един мач. Сигурен съм, че и в последния мач от тази квалификация ще бъде така“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Исландия, Станимир Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи