Венцислав Петков: Положихме много усилия


Венцислав Петков: Положихме много усилия
(сн. LAP.bg)
30-06-2018 11:02 | Мария Маринова

Баскетболистът Венцислав Петков бе щастлив след победата срещу Исландия. Националите спечелиха трудно срещата, а гардът сподели, че всички в отбора са положили много усилия, за да стигнат до крайния успех.

 

„Направихме добър мач. Всички се хвърлихме максимално. Положихме много усилия за този двубой. Направихме добър лагер и накрая се поздравихме с добра победа, особено пред ботевградската публика“, заяви Петков.


Той сподели, че за него е по-специално отново да играе в „Арена Ботевград“. „Това ме мотивира определено. Друго си е да усещаш подкрепата на феновете. Даваш максимума от себе си, даже повече“.

 

Петков коментира и двата пропуснати наказателни удара на Александър Везенков в заключителните секунди на мача. „Наказателни удари всеки изпуска. Това е част от играта. Важното е, че се борихме докрай за победата и успяхме. Във всеки мач играем за победа. Спокойствие ще има, когато свършат квалификациите“.

 

Националът се надява на добро представяне и срещу Чехия. „Срещу Исландия имахме ден. Стреляхме добре от тройката, надявам се да е така и срещу чехите. Ще направим всичко възможно“, завърши той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Исландия, Венцислав Петков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи