Божидар Аврамов: Не трябва да мислим, че всичко е свършило


Божидар Аврамов: Не трябва да мислим, че всичко е свършило
01-07-2018 16:45 | BGbasket.com

Националът Божидар Аврамов призова за концентрация преди важния мач срещу Чехия от световните квалификации утре. Той сподели, че тимът ни все още не си е свършил работата и трябва да търси победата утре.

 

„Имаме още един мач да изиграем. Отиваме в Чехия да си свършим работата, ако можем да ги бием. Ако не – ще чакаме Финландия да бие Исландия. Предполагам, че пред 10 000 човека няма да се изложат срещу Исландия“, заяви Аврамов.

 

Въпреки че и при загуба националите ни могат да се класират за следващата фаза, той бе категоричен, че те ще направят всичко, за да спечелят мача с Чехия. „Щом треньорът не прави сметки, значи и играчите не трябва да правят. Всички знаят за какво става въпрос. Най-важното е да излезем, да се забавляваме на терена и да се опитаме да бием“, сподели баскетболистът.

 

„Със сигурност ще бъдем по-освободени. Бихме Исландия и нещата малко се успокоиха, защото имаше малко напрежение преди това. Всеки път е различно. Някой път се играе по-лесно, друг път - по-слабо. Най-важното е да сме концентрирани и да си мислим, че всичко е свършило, защото реално не е. Всеки може да бие всеки“, завърши Аврамов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Божидар Аврамов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи