Родители на децата от Академик Бултекс 99 с писмо до треньора Йордан Иванов


Родители на децата от Академик Бултекс 99 с писмо до треньора Йордан Иванов
03-07-2018 15:56 | BGbasket.com

Родителите на децата от Академик Бултекс 99 написаха отворено писмо до старши треньора Йордан Иванов. В него те благодариха на наставника за свършената работа, отношението към малките и спечелените три титли при 14-годишните през този сезон.

 

Ето какво пише в писмото:

 

"Благодарим ти, тренер! Благодарим ти за това, че вече няколко години възпитаваш децата ни в шампионски дух, учиш ги на най-големите тънкости на баскетболната игра и ги превърна в абсолютни хегемони в България при 14-годишните, спечелвайки уникален требъл - Купата на страната, Балканската купа и шампионската титла. Твоя е една огромна част от заслугата за невероятния сезон на нашите деца, които не допуснаха нито една загуба в турнирите на родна сцена.

 

Благодарим ти, че достави и на нас - родителите - неописуемите емоции, които изживяхме заедно с теб и децата ни. Благодарим ти, че ни направи част от едни незабравими общи спомени покрай победоносните участия на отбора във вътрешните и международните турнири. Баскетболът и нашите деца са твоят живот и ние дължим страшно много на теб - затова, че всички те вървят в правилната посока под вещото ти и професионално ръководство.

 

Твоята работа и твоето отношение към малките ни баскетболни надежди са неопровержимо доказателство, че с единомислие, взаимопомощ, подкрепа и съпричастност успехите са неминуеми. Благодарим ти затова, че даваш мило и драго не само за усъвършенстването на децата ни като добри баскетболисти, но и за израстването им като пълноценни личности, които упорито да преследват целите си в спорта и в живота.

 

Разбира се всички тези успехи биха били немислими без помощта и подкрепата на президента на Академик Бултекс 99 Васил Врачев, спортния директор Тина Димитрова и всички останали треньори и хора, свързани с клуба. Така че - огромни благодарности и на тях и се надяваме децата ни да носят още много радости, емоции и трофеи!"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Йордан Иванов, Академик Бултекс 99 (14)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи