Тити Папазов: Нямаме шансове за класиране на Световното


Тити Папазов: Нямаме шансове за класиране на Световното
(сн. LAP.bg)
05-07-2018 10:39 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл и на националния отбор за младежи U20 Константин Папазов смята, че България няма никакви шансове да се класира на Световното първенство в Китай през 2019 година. Тимът ни прескочи първата фаза от квалификациите, а сега ще трябва да се изправи срещу Франция, Русия и Босна и Херцеговина.

 

„Групата не беше с баскетболни колоси, но ние в нито един мач не отстъпихме. Във всички се борихме докрай. Това е доста голям успех, но трябва да бъдем обективни. Влизаме в следващата фаза без никакви шансове за класиране. Това, че Франция и Русия, ще дойдат да играят в България, е много голям успех според мен. Наистина сме занижили критериите, но трябва да отчитаме реалностите. Този отбор игра добре и с голямо себераздаване. Атмосферата е много добра“, заяви Папазов в предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3.

 

Въпреки това, той смята, че отборът ни може да се представи добре в предстоящите мачове. „Нямаме шансове, но това ще ни успокои. В тези квалификации ние трябва да надграждаме, да играем освободено. Босна е отбор, който можем да победим. Срещу Франция и Русия ще бъде много тежко, но смятам, че ще играем по-добре, когато няма натиск и напрежение“.

 

Цялото интервю с Константин Папазов вижте във видеото.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи